Add Comment Register

Idag börjar jag (igen)

måndag 11 juni 2012 kl 09:14

Ja idag börjar mitt sockerfria liv (för miljonte gången). Kör såhär i en vecka och nästa måndag blir det att även ta bort kolhydraterna. Klarar inte att ta bort båda samtidigt, vet vilken abstinens jag kommer ha nu i början och då är mackor och knäcken guld värda. Har ju även börjat träna igen – så skönt! Blev 2 träningspass förra veckan men i fortsättningen siktar jag på 4 pass, ett par löppass och även lite Crossfit. Skulle även vilja investera i ett par mitsar (vi har redan boxhandskar) så att Gutten (eller Ida) och jag kan köra egna boxpass.

Mitt mål är minus 10 kg men jag skulle bli överlycklig för minus 7. Vill främst ha ner min putmage – hatar den. När jag är avslappnad ser jag ut att vara i 3:e, 4:e månaden. I lördags provade jag ett linne som satt åt sådär fult kring magen. La det ifrån mig och då provade en annan tjej samma linne. Hon väger nog några kilon mer men linnet satt fasen så mycket snyggare på henne. Hon hade inte alls samma putmage utan var mer jämn – usch vad orättvist sånt är.

Nej träna mer, äta bättre borde ju ge lite resultat. Hoppet för beach 2012 är inte så där jättestort men något kilo mindre vore ju härligt innan badsäsongen drar igång på allvar.

2 kommentarerKommentera »

  1. Yenny

    Sätt upp lite delmål och unna med måtta så försvinner säkert dina 7-10 kilo..rekommenderar LCHF som rivstart några veckor och sen tycker jag GI funkar bra att äta med med lite unnardag på helgerna. Lycka till! :)

  2. ~marita~

    här börjas det igen också..så håller dej sällskap 😉

Skriv ett svar