Add Comment Register

Imorgon kör vi igen

söndag 2 mars 2014 kl 21:00

giraffer

En liten kik på tjejernas giraffer som vi målade förra söndagen. Visst blev de fina. Denna i mitten är Mollys, den gula till vänster är Theas och den högra är Ellies.

Ja ännu en arbetsvecka väntar ju. För min del ser jag fram emot den med blandade känslor då detta är Guttens första eftermiddagsvecka på jobbet. Usch, vet redan nu att det kommer bli tufft men det är bara att vänja sig. Eftermiddagsskiftet kommer ju att infalla varannan vecka så…

Dagen har iaf innehållit både sortering av tvätt (typ 7 Ikeakassar), korvgrillning ute med tjejerna samt svärmor och svärfar, träning på gymmet (knäböj, militärpress, stångrodd + mage) och kvällsmat med en tjej som jag är kontaktperson åt. En bra dag helt enkelt. Dock kanske inte kvällsmaten var den bästa efter ett träningspass. Det blev en kebab med bröd och just nu sitter den uppe i halsen 😛

På tal om det. Varken Gutten eller jag har fått magsjukan än. Känns såklart skönt men samtidigt går man ju och väntar. Skulle just vara typiskt om jag fick det ikväll/inatt – vill INTE ha upp den här kebaben.

Nä, nu skiter jag i det här. Jag behöver gå och lägga mig.

Kram

Skriv ett svar