Add Comment Register

Intensiv dag efter en hemsk natt

onsdag 7 december 2011 kl 20:26

Ja dagen kunde definitivt ha börjat bättre. Molly var skitjobbig inatt, och flickorna hade inte heller en av sina bättre nätter så imorse när jag vaknade var jag så trött att jag mådde illa, darrade och ena armen var nästan bortdomnad (har blivit så några ggr nu efter tuffa nätter). Jag var millimeter från att sjukanmäla mig så skitdåligt mådde jag. Men tog mig i kragen och åkte till slut och tur var väl det. Piggnade faktiskt till lite bara jag kom ut och som tur är så är mitt jobb rätt mysigt när jag får sitta och träna med barnen så det gör inget att jag inte orkar studsa runt.

Efter jobbet så åkte jag direkt till ett boxpass. Kanske inte så smart med så pass lite sömn. Var trött efter uppvärmningen :-) Men passet var kul och man känner ju alltid press att göra sitt bästa så jag är nöjd med min insats ändå.

Nu ikväll har vi ätit en skitgod LCHF rätt så nu är jag mätt och belåten. Har däremot saknat ngt att knapra på idag, typ knäckebröd eller liknande men ska kolla upp lite imorgon om det finns vettiga mellanmål att fixa. Det är just det där man saknar, småätandet, men samtidigt ska man ju vänja bort det så får väl tåla abstinensen till en början.
Nu ska faktiskt vi vara så jävla tråkiga och gå och lägga oss (ska bara duscha först). Efter den här natten bestämde vi oss för att ta tag i att gå och lägga oss tidigt för en gångs skull. Så snälla, håll tummarna för att alla tjejerna sover som stockar inatt.

Sov så gott ni med!

Kram

Skriv ett svar