Add Comment Register

Intensivt som bara den…

måndag 20 augusti 2012 kl 07:39

spegel spegel

Ja helgen har minst sagt varit intensiv. På ett kul sätt men ändock intensivt. Helgen har nämligen bestått av renovering och barn=) Gutten har ordnat med klinkers i källaren, jag har målat en hel del i trappen och dessutom har vi haft två gullungar på besök här från lördag lunch till söndag förmiddag. Jag har i helgen fått tillfälle att lära känna min gudson och goa B lite bättre, de små godingarna, och Gutten har nu ”klinkat” färdigt källaren (fogning väntar). Att klinka tog sin lilla tid och jag hade barnen, 5 st, helt ensam HELA lördagen. Var så stolt på kvällen när jag lyckats natta dem alla  –  dagen hade ju flutit på riktigt bra. Trött var jag men nöjd som satan=) Att vara barnvakt till min bästa väns små ♥ kändes helt underbart. Så mysigt att kunna hjälpa varandra och dessutom komma söta B och T lite närmre.

Gårdagen ägnade jag bland annat åt trädgården. Blev plantering av de växter jag köpte billigt på Blomsterlandet samt städning bakom friggeboden. På eftermiddagen var vi på kalas hos min brorson som nyligen fyllt 3 år och kvällen innebar bad av tjejerna och packning av Theas skolväska – hjälp!

Idag är det skolstart för Thea – helt sjukt. Jag har haft skitsvårt att sova inatt och har varit vaken sedan 03.30 – nervös? Jag? Nääääää. Egentligen tror jag att det kommer gå jättebra men det ligger i min natur att oroa sig. Det som gör mig lite rädd är att Thea är väldigt snäll, naiv och godtrogen. Tänk om några barn som inte är lika snälla utnyttjar det….

Äsch, nu måste jag sluta ta ut saker i förväg. Man vet ju aldrig vad som väntar framför än.

Nu väntar det vanliga morgonfixet innan mormor kommer hit och tar de 2 minsta. Jag ska ju vara med Thea i skolan så tur att mormor kan hjälpa till.

Hörs senare!

Kram

Skriv ett svar