Add Comment Register

Jag börjar bli beroende…

onsdag 23 januari 2013 kl 21:28

…av att träna. Det är så jäkla skönt och numera vill jag verkligen köra mina pass oavsett väder och tidpunkt. Idag hade jag anmält mig till ett steppass men som 2:e reserv kom jag inte med. Rätt okej faktiskt för jag kände egentligen för en löptur. Och det blev det. Trots 10 minusgrader så gav jag mig ut. Sååååå skönt. Körde ett pass på 6.56 km, tiden blev 37,56 minuter och under min lilla tur körde jag 4 tempoväxlingar. Dessa la jag mellan 2 lyktstolpar och det hann gå ca 1 km mellan varje.

Till kvällsmat har vi ätit världens godast blomkålssoppa. Verkligen skitgod!!! Nackdelen är dock att den innehöll 6 vitlöksklyftor så imorgon kommer mina stackars patienter att storkna=p

Nu ska jag duscha och sedan väntar sängen. Vågar inte vara uppe för länge. Molly hade en skitnatt inatt igen och blir det en sådan natt igen så lär jag behöva alla sovtimmar som jag kan få.

Sov så gott alla fina!

Kram

Skriv ett svar