Add Comment Register

Jag fixar’t

lördag 28 juli 2012 kl 07:59

Ja det gör jag faktiskt. Och skapligt lätt mä. Igår eftermiddag lämnade vi av Gutten vid hamnen i Tranås och sen fortsatte jag och tjejerna till kalas hos Malin och hennes pojkar. Var lite orolig för hur det skulle funka där med Molly. Skulle jag få sitta ens 1 minut?! Tänk om hon ramlade nerför slänten?! Tänk om… Men det gick faktiskt ganska bra. Jag fick sitta ner åtminstone några minuter och tack vare att vi mammor hjälps åt så funkade det helt okej. Till min egen överraskning klarade jag att stanna till 22. Trodde jag aldrig när jag åkte dit. Innan jag åkte hem klädde jag även på barnen pyjamasar samt borstade tänderna på dem. Så skönt! När jag sen kom hem var det bara att bära upp barn för barn och lägga dem i sina sängar (som jag förberett innan jag åkte). Kände mig lite som en ensamstående mamma och att Gutten faktiskt är rätt överflödig;) Nej men skämt åsido, jag älskar att känna mig självständig och igår var jag det. Mådde riktigt bra på kvällen sen. Tjejerna sov i sina sängar, hemmet var i ordning och jag lyxade till det med en cigg på balkongen till tonerna av den musik som spelades bortifrån badplatsen. Det var härligt.

Idag blir det förhoppningsvis sol och bad. Gutten tror att jag tänker hämta honom i Tranås men är vädret fint får han banne mig ta tåget:) gäller ju att passa på nu, vädret ska ju bli sämre.
Men först – fruuuukost. Är så hungrig att jag snart äter upp Molly (som för övrigt är söt som socker och hur go som helst;))

Skriv ett svar