Add Comment Register

Jag har gjort ngt dumt

torsdag 29 december 2011 kl 11:48

hminköp

Ja usch, jag kunde inte låta bli. Vet att jag inte borde men vad hjälper det när min hjärna reagerar instinktivt på en reaskylt. Jag kan fasen inte stå emot. Jo det stämmer, shopohlicen har varit igång igen. Denna gång gick jag lös inne på hm.com och det blev en del klick även om mkt redan var slutsålt. Handlade endast till mig själv den här gången eftersom det inte fanns ngt alls till varken Gutten eller barnen. Har verkligen börjat tycka att kläder är skoj, önskar bara att jag hade lite mer pengar att shoppa för och mer accessoarer att använda till kläderna. Det blir nästa mål; att handla lite snygga halsband, örhängen och ringar.

Just det ja, jag och Gutten har beställt lite nya träningskläder på rean i en engelsk nätbutik. Visar i ett annat inlägg vad jag shoppade där.

Pöss!

Skriv ett svar