Add Comment Register

Jaha, det var den dagen

torsdag 24 januari 2013 kl 21:38

Dukning från helgens kalas

Ja jäklar vad vissa dagar går fort. Just såna här dagar, när både jag och Gutten slutar sent, går så satans snabbt. Man hinner i stort sett bara hem och så är det dags för nattning av barnen och sedan sängen för oss vuxna. Eller okej, först ska man ju vara duktig och laga mat till hela familjen men sen så. När barnen väl gått och lagt sig så är det ju också dags för den där egentiden. De 2 timmarna av ens dag får jag ju inte glömma. För min del innebar egentiden 45 minuter i källarens gym, en stund med tekoppen och snart en dusch – skööööönt!

Just det ja. Vilken härlig början jag fick på den här dagen. Höll tiden riktigt bra imorse men såklart var Diva tvungen att rymma = blev lite mer stressigt än vad jag räknat med. Den gamla tanten var visst sugen på äventyr. Tack och lov fick vi fatt på henne men det dröjde nästan 30 minuter=p Hann dessutom i tid till jobbet, phuu.

Imorgon ska jag äntligen få träffa Fia. Har sett fram emot detta i flera veckor och eftermiddagen kommer att bestå av ett Bosupass, skitkul, och därefter middag på Djingis Khan – så gott! Sen blir det nog mest att prata, prata lite till och såklart, prata lite till.

Sov så gott!!

Skriv ett svar