Add Comment Register

Känslan av renhet

onsdag 25 juli 2012 kl 20:24

sommarblomster

Ja jäklar vilken skön dag det har varit. Fm inleddes med sovmorgon fram till 8.40! Då vaknade jag upp pigg före resten av familjen – vilken härlig känsla. Molly sov ju hos farmor och farfar så det var ju bara vi och de stora flickorna. Eftersom jag försöker hinna med morgonpromenader fick jag slänga på mig kläderna lite snabbt och sedan koppla Diva för att inte promenaden skulle bli alltför sen. Tog en sväng på 5 km idag som dock blev ganska svettig, värmen kom tidigt. Väl hemma lämnade jag bara in Diva och sedan gick jag ner till svärmor och svärfar för att plocka upp Molly. Den lilla rackarungen hade tydligen sovit hela natten och inte vaknat förrän 8.30. Helt otroligt ju. Hon har aldrig sovit så länge innan den lilla skitungen.

Efter promenaden packade vi för att bege oss mot stranden. Dagen bjöd på strålande sol=D Tyvärr höll det inte i sig, molnen hopade sig och vi packade ihop efter ett par timmar – rätt så nöjda ändå. På eftermiddagen hann vi med att bläddra lite i mina LCHF böcker och Gutten och jag fick barnvakt så att vi kunde köra ett gympass ihop. Skitkul! Vi tränade armar, axlar, mage och sedan körde vi en hel del rodd. Igår sprang vi 5 km ihop och sedan körde jag lite mage på gräsmattan. Träningen funkar riktigt bra nu och det känns som att det gett lite resultat även om det inte syns på vågen. Det är mer känslan i kroppen som är annorlunda. Nu när vi kör strikt LCHF och tränar kontinuerligt känner jag mig ren i kroppen. Dessutom har jag ett väldigt LITET sockersug. Visst kan jag bli sugen på en chokladboll när jag ser dem i kylskåpet men det är inte omöjligt att stå emot. OM jag däremot tar en chokladboll klarar jag inte av att sluta äta. Så jag måste verkligen bestämma mig för en dag då jag tillåter frossande, annars ballar det lätt ur.

Nu blir det grillat framför TV:n. Marinerad kyckling och sötpotatis står på menyn (jag vet att sötpotatis innehåller mer än 5 gkolhydrater/100 g men nu när vi tränar är det okej).

Pöss så länge!

Skriv ett svar