Add Comment Register

Kommit till insikt…

tisdag 21 augusti 2012 kl 11:17

hmbeställning3

Sjukt mkt färg för att vara mig;D Detta är lite av det jag köpt från HM. Handlade även en massa fint från Kappahl

Ja för vissa tar det helt enkelt lite längre tid men det kommer till slut. Äntligen har jag insett hur fint det är med färger på barn. Mina stackars krakar har levt i vitt/grått/svart/ljust rosa/brunt och ngn gång ibland marinblått. Men så igår fick jag ett infall (när jag och min mamma var och shoppade med våra 3 marodörer) och handlade en riktigt färgglad klänning på rea till Thea. Åh ni anar inte vad lycklig hon blev över denna klänning. Slog även till på ett par färgglada leggings och detta set hade hon på sig till skolan idag – sååååå fin. Kunde därför inte hålla mig utan har nu beställt en massa färgglada kläder till min stora gulliga tös, och även lite till Ellie. Okej, det slank även med ett par plagg till Molly också – nästan allt från rean. Så nu hoppas jag att mina flickor kommer känna sig mer pigga, glada och fina i sina nya kläder=D

Ja igår lurade jag med mig min stackars mamma till Linköping. Vi åkte tillsammans med alla 3 barnen efter att Thea slutat skolan – jag tror nog aldrig att hon följer med igen;) Nävars, men intensivt var det och vi hade mkt på listan som skulle inhandlas så det blev en hel del spring. Det som skulle inhandlas var kläder och accessoarer till Thea och skolan samt en massa grejer ner till källaren.

Bland annat handlade jag:

– Till Thea

  • gympaskor
  • inneskor
  • ny ”bikini”
  • gympakläder
  • lite andra kläder
  • duschcreme  – en egen med prinsessor att skryta med i skolan=p

– Till källaren

  • grejer till fogningen
  • förvaring till källsorteringen som vi ska ha i källaren

Det slank förstås med lite andra saker också men jag är skitnöjd över att vi fick med oss i stort sett allt på listan. Det var dock 5 MKT trötta personer som klev ur/blev burna från bilen sent igår kväll. Somnade ovaggad igår kväll och vaknade INTE klockan 3.30 denna morgon.

Nu väntar lite matlagning. Snart ska ju Thea hämtas i skolan och Ellie på dagis – åh så stora flickor jag har, och ändå är jag bara 25….

Skriv ett svar