Add Comment Register

Lite av shoppingen från igår

torsdag 27 oktober 2011 kl 13:09

plånbok

Nu är jag hemma från mammaträffen, eller jag har varit det ett tag men det har varit en massa plockande här hemma. Hann ju inget igår eller imorse (ngt stressigt till dagis) så här hemma var det fullständigt kaos. Nu börjar det bli lite ordning men jag skulle verkligen behöva dammsuga – får bli senare i em.

Igår när jag var i Linköping shoppade jag ju lite och till mig själv blev det en plånbok som jag bara måste visa här på bloggen. Tycker själv att den är helt bedårande och att detaljerna är så söta. Önskar att jag kunde hitta lite smycken i den här stilen, lite fina och annorlunda detaljer, måste bli bättre på att bära accessoarer. Just nu har jag i och för sig en accessoar på huvudet. Har faktiskt en scarf runt skallen för att dölja den fula hårfärgen som sitter runt om hårfästet – ser för jävligt ut. Det plus att det ser ut som att jag stuckit fingrarna i en elkontakt gör att det blev tofs och scarf idag. Hoppas verkligen att krullet lugnar ner sig och att färgen i pannan försvinner fort för jag passar inte i den här frisyren, men det är det eller mössa dygnet runt. Är iaf glad över att nästa arbetspass är först nästa tisdag. Förhoppningsvis har en viss förbättring skett tills dess.

Nej nu är det käk och sedan ska jag hämta flickorna.

Ha det så gott!
Kram

Skriv ett svar