Add Comment Register

Lite fix och familjetid

söndag 10 juli 2011 kl 23:51

Hejsan!

Idag har det varit en sån där skön dag då man tar dagen som den kommer. Gutten lät mig sova till klockan 11, hur lyxigt som helst, och sedan har vi bara tagit det lugnt. Flickorna och Gutten gick ut i skogen medan jag och Molly promenerade ner till samhället tillsammans med Caroline eftersom vi skulle följa med till hennes butik. I butiken strosade jag i över en timme, vi drack te, pratade inredning och om livet och sedan vandrade vi hemåt. Självklart gick jag inte därifrån tomhänt. Fick med mig två girlanger, en med fjärilar och en med muffins och en teservis=-) Båda är så söta och den ena visar jag på bild idag.

Fjärilsgirlang

Väl hemma blev det soppa och sedan städade tjejerna och jag lekstugan. Var välbehövligt och de var jätteduktiga och hjälpte till massor. Dock tröttnade Ellie till slut och badade i hinken med rengöring. SÅ typiskt henne och jag fattar inte varför jag fortfarande blir förvånad över hennes bus. Hon är en riktigt liten Emil i Lönneberga det där. Eftersom familjen ändå var ute plockade vi av gräsmattan så att Gutten kunde klippa den. Medan har sprang omkring med gräsklipparen tog jag och tjejerna och spelade MixMax – jag vann vilket Thea faktiskt hanterade riktigt bra idag. Därefter var det dags för Ida att komma, vi hade bestämt intervallträning klockan 19, så Ida var snäll och hämtade mig. Träningen gick hyfsat, gjorde det vi skulle men idag kändes det segt. Hoppas på att det var värmen som påverkade. Imorgon är det invägning igen och jag önskar att vågen pekar lite neråt iallafall.

Nu ikväll har jag rensat min garderob. Var verkligen behövligt och det ska bli så skönt att kunna ta på sig vad som helst i garderoben utan att behöva tänka på att det ser slitet ut eller att plagget är för litet. Dock sparade jag en del byxor och kjolar i en annan garderob som kanske kan bli lagom om jag minskar några kilon runt midjan. Kul att ha som motivation.

Hoppas att ni har haft en skön dag.

Kram Ida

Skriv ett svar