Add Comment Register

Lite nyttigare kvällsmys

tisdag 26 juni 2012 kl 20:51

efterrätt

Både jag och Gutten har sedan en tid tillbaka en favorit när det gäller kvällsmyset i soffan. När vi vill festa till det lite extra fyller vi ett martiniglas med hallon/mango och grädde – hur gott som helst. Egentligen är inte mangon okej enligt LCHF men det skiiiiter vi i. Det känns ju hursomhelst nyttigare än godis eller chips så äsch=).

Ikväll blev det ett pass med spinning. Asjobbigt, inte speciellt kul men hur gott som helst att få ta ut sig så totalt. Känner en hatkärlek till spinning och ska satsa mer på de passen i höst. Helst skulle jag vilja hinna med ett pass spinning på 45 minuter och sedan köra armar och mage efteråt i gymmet. Ska satsa på det till hösten. Nu är det ju snart sommaruppehåll vad gäller passen på simhallen så då får jag ”roa” mig på egen hand.

När jag kom hem väntade min favorit i TV-soffan, Gutten och en ”hallon/mango-martini”, så det var en god avslutning på kvällen.

NU dusch och sedan sängen.

Puss!

Skriv ett svar