Add Comment Register

Livet är toppen…

torsdag 14 november 2013 kl 22:16

älskade familj

Foto på vår lilla familj. Fotograf urgulliga Josefin Landhagen

…ja ibland bara inser man det. Som ikväll när jag smyger ut från duschen i tron att mina flickor sover. Då hör jag plötsligt Ellie ropa ”Godnatt mamma”. Strax därpå ropar Molly ”Godnatt mamma” och när jag svarar ”Godnatt tjejer” så får jag tillbaka från Ellie ”Jag älskar dig mamma”. Snacka om att det värmer hjärtat. Då kände jag verkligen att jag är lyckligt lottad som är mamma. Jag har 3 fina flickor att pussa på varenda dag, 3 flickor att ha filmmys med, 3 flickor som gärna kräver lite av sin mammas uppmärksamhet och 3 flickor som mer än gärna pratar om sina dagar och som ligger tätt intill en när man läser saga. Vad vore livet utan dessa 3??? Visst, ibland kan man tänka på livet efter småbarnsåren men vill jag verkligen dit?! Hur mycket kommer jag inte att sakna den här hektiska tiden då barnen och vi var en och samma?! Nä, såna här insikter är bra. Jag hoppas och tror att jag kommer att uppskatta mina tjejer ännu mer imorgon nu när jag faktiskt insett vilken skatt de är.

Annars har det varit en bra dag. Idag var det min långdag på jobbet så kom inte hem förrän vid 17. Eftermiddagen har varit rätt lugn och skön och man märker hur lugnt det blir nu när Theas och Ellies relation blivit så mycket bättre. Det är så härligt att slippa medla i deras ständiga bråk, det stjäl så otroligt mycket energi. Nu leker de istället tillsammans, skrattar och samarbetar. Försöker njuta av detta eftersom man aldrig vet hur länge det varar.

Har faktiskt hunnit med att träna också. Det blev en tur på Crosstrainern samt styrketräning. Kändes helt fantastiskt efteråt men jag var verkligen inte sugen innan. Men det är fan bara att tvinga ner sig i källaren. Har skrivit det förut men Gud vad glad jag är att vi har ett enklare gym i källaren.

Ikväll har vi förresten gjort en ny matsedel. Vi kör ju med det och imorgon är det dags för storhandling. Eftersom Gutten kör LCHF så kör vi denna vecka separata matsedlar. Jag orkar inte försöka synka dem. Det viktigaste är att barnen ska få bra mat varje dag och det tror jag att de kommer att få eftersom Gutten och jag försöker att komplettera varandras matsedlar.

Nä nu ska jag sova.

Puss och kram

Skriv ett svar