Add Comment Register

Livet tuffar på…

lördag 30 mars 2013 kl 21:09

Ja visst hittade jag en lämplig bild i ett av våra album=) Livet här hemma tuffar på och numera i 180 km/h. Orken finns inte längre till det lilla extra såsom vänner eller annat, utan all fokus läggs på våra jobb, barnen, varandra och träning. Mer orkar/hinner vi inte med=( Det gör mig verkligen skitledsen att jag så sällan kan träffa mina finaste vänner men det kanske är såhär vuxenlivet är. Man får nöja sig med en sporadisk kontakt och se till att ses ibland och då suga ut så mkt man kan av det. Tack och lov har jag haft tur och funnit vänner som är helt underbara och förstående och jag tror att vi alla känner samma frustration över att vi så sällan hinner ses.

Något som jag faktiskt prioriterar just nu är träningen. Dels för att den får mig att må jäkligt bra, dels för att jag vill droppa 10 kilo i vikt men även för att jag snart *läs knappt 2 månader* ska springa 2,1 mil i Göteborg. Just nu känns det en aning långt borta men igår sprang jag 8,9 km och jag överlevde det så nu är det bara att beta av en kilometer extra i taget. Det ska fasen funka. Jag är så less på mig själv att jag slarvat med träningen under de senaste 2 månaderna. Jag har bara tränat sporadiskt och då kört lite löpning. Men nu är jag igång på allvar och tack vare min PT så har jag även kommit igång med styrketräningen – UNDERBART!

Nä nu ska jag fortsätta kolla på GI Jane

Puss

Skriv ett svar