Add Comment Register

Löpning – check, känns så grymt

onsdag 31 augusti 2011 kl 21:43

Idag sprang jag och Ida ca 6.8 km. Fint kakfatGick skitbra och det märks att kondisen har blivit bättre och att jag kommit in i löpningen nu. Ska fasiken ta tag i anmälningen till Göteborgsvarvet. Vill verkligen göra det – snacka om motivation om ngt. Jag vill jag vill jag vill :-) Ida och jag snackade lite förut och vi ska försöka hinna med träning på gymmet någon/några förmiddag i veckan. Passar ju perfekt när tjejerna är på dagis och så länge Molly tycker att det är okej att ligga still. Får ha med mig lektäcket och lite leksaker så ska det nog funka.

Tidigare idag var jag och flickorna på fotbollsträning. I sedvanlig ordning sprang Ellie omkring och lekte bredvid planen. Hon har ju som sagt fått för sig att hon inte tycker om en av pojkarna som leder träningarna. Dock skötte hon sig perfa när hon lekte så det kvittar. Sen tränade jag ju och nu har jag precis käkat en underbar middag bestående av en skitgod köttfärssås med spagetti. Hittade ett helt underbart recept på nätet och nu har vi äntligen hittat ett recept på köttfärssås som vi alla tycker om. Delar med mig av receptet imorgon. Nu väntar, ja ni kan säkert gissa, te och en chokladruta 😉

Recept på laxsåsen från igår kommer senare.

Kram

Skriv ett svar