Add Comment Register

Matlagning pågår

tisdag 8 januari 2013 kl 17:40

Kan knappt fatta att jag tidigare avskydde den här plastbilen som jag tyckte störde i vår annars helt vita miljö. Nu älskar jag färgen. Den kompletterar ju i vår inredning.

Ja vet, riktigt intressant rubrik… Men det är ju trots allt det vi gör för tillfället och det är ändå en ganska viktig uppgift. Idag serveras en god köttfärslimpa, recept hittar ni här, tillsammans med sötpotatis och en fin gräddsås, recept här. Till det blir det såklart lite sallad.

Har haft en bra dag. Vi hade ett möte i Linköping på morgonen med SPSM. Mötet handlade om en studiedag som jag och min chef ska hålla i angående dyslexi och språkstörning. Vi fick ut många bra saker av mötet (bland annat en god ciabattasmörgås;)). Eftersom en stor del av förmiddagen gick åt till mötet återstod inte mycket av arbetsdagen när vi var tillbaka i skolan så dagen har gått fort.

På tal om ciabattasmörgås. Molly verkar brås på mig när det gäller min svaghet för digestivekex. Den lilla tjuven springer och hämtar kex i tid och otid och svag som jag är föll jag för frestelsen. Så 1 digestive blev snabbt 3 – tur att jag ska köra ett styrkepass i gymmet sen=P

Nä nu ska jag fixa såsen. Gutten har stått för salladen i dagens rätt och det verkar räcka för honom.

Pöss!

Skriv ett svar