Add Comment Register

Matsedel numero 2

måndag 7 januari 2013 kl 20:35

Ja ikväll tänkte jag bjuda på matsedel nummer 2. Förra veckans matsedel bjud på både bra, väldigt bra och mindre bra rätter. Favoriten blev Kycklingrullar med tomat och mozzarella i balsamvinäger (recept kommer vid ett senare tillfälle). Denna vecka hoppas jag på många jackpots=) Dagens lunch var skitgod, köttfärssås med sallad (receptet bjuder jag på en annan gång). Middagen var dock ingen höjdare så den lär inte återkomma, förutom imorgon då=p

Dagen har varit fin. I skolan jobbade jag med ”datateket” och när jag sen kom hem var det (nästan) bara att vända i dörren. Storhandling väntade tillsammans med Ellie. Vi körde igenom Willys fort eftersom Gutten och Thea kör miniracing på måndagar.

Händer egentligen inte så mkt spännande en dag när man jobbat mer än hälften av dagen. Jo förresten, nu har äntligen Mästerkocken börjat – Det är spännande=)

Sov såg gott!

Kram

Skriv ett svar