Add Comment Register

Men va fasen…

onsdag 4 december 2013 kl 20:22

Rullvagn

Bild från Theas rum. I helgen köpte vi denna ursöta rullvagn från Ikea – love it. Ugglorna kommer från Lillatussilago.se. Tidskriftssamlaren har jag tapetserat med Fermtapet och använt washitajp från Panduro. 

Ja det är ju helt otroligt. Vi har inte haft en enda månad utan VAB under hela hösten och den här månaden verkar inte bli något undantag. Idag var det dags igen. Igår kväll när vi skulle gå och lägga oss så var Molly ledsen och det visade sig att lillan hade fått feber. För min del blev det därmed en dag hemma och det komiska är att febern var som bortblåst när Molly vaknade imorse. Det här har ju hänt fler gånger och jag misstänker att Molly har lätt för att få feber. För det enda jag har märkt på henne idag är lite snorighet men inget jätteallvarligt. Det lutar iallafall åt jobb imorgon om inget oväntat inträffar som t. ex. att Mollys feber skulle blossa upp igen.

Med mig är det iallafall helt okej. Känner av bältrosen men det är ingen jättesmärta vi pratar om. Fortsätter det på den här nivån ska jag nog överleva. Något jag har reagerat på är dock ordet bältros. Det låter ju så gulligt. Nästan som att jag skulle ha vackra blommor på kroppen och det kan jag lugnt påstå att jag INTE har. Fast det är klart, hellre att jag säger till någon att jag har bältros än något annat ord som låter mer otäckt, typ böldpest eller något.

Dagen har varit bra. Jag har varit seg idag så har inte varit någon superrolig mamma men tjejerna (Thea och Molly) har styrt sig bra på egen hand. Thea har ju haft studiedag och jag tror att hon har tyckt att det har varit mysigt att bara vara hemma. Något min stora duktiga tjej har gjort idag är en kladdkaka. Vår stora tjej är skitduktig på att läsa recept, att följa dem och hon klarar bakningen riktigt bra. Det enda Gutten hjälpte henne med var att knäcka äggen och smälta smöret. Därefter bakade hon kladdkakan, vispade grädden, hon dekorerade kakan, hon dukade och hon gjorde till och med en bordsplacering till hela familjen. Så himla mysigt!

Nu sitter jag och Gutten framför TV:n och kikar på Arga snickaren. Det är ett sånt där program som man mår bra av att titta på. Jag är så tacksam över att vi är duktiga på att slutföra projekt. Tänk vad jobbigt det skulle vara om alla våra projekt aldrig blev klara. Det skulle vara mycket ofärdigt då eftersom vi har hunnit med många projekt sedan vi flyttade in i huset för 8 år sedan.

Nej nu ska jag sluta tjata. Det blev ett långt inlägg idag också.

Kram

 

Skriv ett svar