Add Comment Register

Mini mini – gott som tusan!

måndag 17 december 2012 kl 21:55

Ja idag måste jag faktiskt skryta lite om kvällsmaten som jag själv stod för. Gutten var i och för sig delvis inblandad för han hade ju valt en del av receptet men det var jag som stod för kokkonsten och då kan jag ta åt mig äran=p Ikväll stod det minihamburgare på menyn (LCHF, of course) och i detta ingick att göra egna hamburgare, hamburgebröd och dressing. Gutten hade såklart matchat det här med att han och de stora var på miniracing. Det var med andra ord bara jag och terroristen hemma. Trots att vårt lilla energiknippe körde sitt vanliga race lyckades jag ändå få ihop det hela och när resten av familjen kom hem strax efter 19 så var allt nästan klart. Och jäklar vad gott det smakade. Jag är absolut ingen hejjare på matlagning men ngn gång ibland lyckas jag och idag var en sådan gång. Måste bara dela med mig av recepten som jag har lånat från två sidor, här (bröd och dressing) och här (hamburgare). Har ändrat om lite i dressingreceptet men annars är det samma.

Skriv ett svar