Add Comment Register

Mormorsrutor, been there done that

onsdag 28 september 2011 kl 17:50

virkad pläd

En pläd som jag virkade 2009

Usch vad dryg jag lät där, dock stämmer det ju lite iaf. Har märkt att det på minbebis är lite prat om mormorsutor just nu. Tycker själv att det är skoj att virka och gör det i perioder. Min mest intensiva period var för 2 ½ år sedan, då virkade jag två riktigt stora plädar av mormorsrutor. Jag var då inne i en mindre färgglad period  och plädarna blev därför enfärgade i ganska tråkiga färger och rutorna var väldigt stora. Skulle jag göra om dem idag så skulle jag gärna virka en likadan pläd till mig själv men i mörkt lila och sedan skulle jag kunna tänka mig att virka en filt till ngn av tjejerna men med mindre rutor. Dock är jag inte inne på det för tillfället. Nej nu är det andra små projekt som lockar mer. Virkar för tillfället blommor som jag har tänkt att sy fast på väskor, mössor, tofsar och kläder som känns tråkiga och som behöver lite uppiffning. Håller dessutom på att virka en robot och har hunnit en bra bit men har en tendens att bli lite uttråkad och då är det bra att göra lite andra saker emellan.

Snart är det Box som gäller tillsammans med Ida. Gutten ska först iväg på en träff med några killar som han ska på tjurruset tillsammans med i Stockholm nästa helg. Eftersom vi inte vet hur länge det mötet tar har vi fixat barnvakt och farmor kommer om en timma och ska ha alla 3 flickorna. Håller tummarna för att de ska hålla sig i skinnet.

Hörs sen!

Kram Ida

En kommentarKommentera »

  1. ~Marita~

    Fint du virkat.
    Då man har en ljus färg passar den bra in. Mormorsrutor är kul men tycker det är tråkigt med att få ihop bitarna.
    ha en fin fortsättning på veckan!
    ~marita~

Skriv ett svar