Add Comment Register

Myspys i soffan

fredag 9 september 2011 kl 21:55

puss molly

Jag & Molly idag. Här ses min nya hårfärg

Jepp, nu sitter vi här i soffan och latar oss. Tjejerna ligger däruppe, Molly sover i vagnen och jag funderar starkt på att poppa lite popcorn, är sjukt sugen på någonting. Finns egentligen inte så mkt att skriva om dagen. Har ju löpt en runda, gått en sväng ner och handlat och däremellan haft lite hemmaspa för mig själv vilket innebar en ny hårfärg, nymålade naglar och mycket mindre hår på huvudet. Färgen blev ok men jäklar vad hår jag tappade i duschen när jag sköljde ur den. Vågade först inte titta i spegeln när jag var klar av rädsla för att jag skulle vara kal på huvudet. Som tur var verkar håret ha fallit av från spridda områden på skalpen men om det fortsätter såhär kommer jag nog få be mamma (hon är frisör) att hjälpa mig med att fixa en peruk.

Just det, hann ju smörja in mig med lite BUS också. Måste rekommendera Åhléns egna. Den är verkligen prisvärd, gav 80:- i höstas och den räcker faktiskt ganska länge.

Imorgon väntar besök hos svärmor och på kvällen kommer Gutten att vara hos kompisar så jag får roa mig på egen hand.

Ha det gott!

Skriv ett svar