Add Comment Register

Nästan datafri helg

måndag 31 oktober 2011 kl 10:48

stövlar

Senaste klädfyndet, skor från Ellos med 500:- rabatt. Gäller att passa på när erbjudanden kommer

Ja det är faktiskt sant. Jag har (nästan) haft en datafri helg. Förutom några besök i en del webshoppar, Panduro och lillatussilago, så har jag försökt att hålla mig borta från datorn. Jag har en förmåga att bli sittande vid datorn och nu i helgen har helt enkelt annat prioriterats, riktigt nyttigt för mig som är lite smått data-beroende.

Helgen har varit bra. Lördagen gick i raketfart, på fm var Gutten och de stora flickorna i simhallen, på em hälsade jag på Carro och grattade henne medan Thea lekte med hennes stora tös. När jag kom hem därifrån fick Gutten och jag rycket och städade av här hemma. Verkligen välbehövligt. Kvällen ägnade vi sedan åt att kika på ett par avsnitt av Mad men (vi har lånat boxen en DVD av goda vänner) och sedan tog vi tidig kväll eftersom Gutten jobbade extra igår. När Gutten jobbade passade jag på att vara social mot både mamma och svärmor. Först blev det en fika hos svärmor och sedan åkte jag till min mamma och åt lunch. Är alltid skönt att ha träffat mor/farföräldrarna lite, de har ju en tendens att bli bortprioriterade men de behöver ju faktiskt lite kvalitetstid de också. Igår kväll blev det sedan TV-tid, Sex and the city 2, och under tiden satt jag och målade bokstäver, 29 stycken närmare bestämt. Var helt seg i kroppen efteråt, sitter ju på golvet i världens minst ergonomiska position, och det märks att man börjar bli gammal för jäklar vad stel jag blev.

Nu sitter jag fortfarande i pyjamas, har fått en märklig slemhosta och känner mig allmänt trög efter natten. Molly ligger utanför fönstret och sover och planen för dagen är att göra flickorna helt iordning (tandborstning och kläder), fixa en matsedel samt inköpslista och sedan åka till Tranås och storhandla. Funderar starkt på att svänga förbi Byggombutiken, Åhléns och en Elaffär också men vet inte om det är så smart att utsätta sig för den påfrestningen. Ska ju trots allt släpa med mig 3 barn och tidigare erfarenheter av såna rundor säger mig att jag borde låta bli. Nu ska jag hänga upp lite kläder iaf. Hoppas att ni som kikar in har haft en underbar helg.
Kramar

En kommentarKommentera »

  1. Sofie

    Ja precis det är i Boxholm jag tänkte stå. Funderade på att vara med och sälja på den där ”megaloppisen” som är här i stan men då fick man betala 250 kronor, här kostade det 80 att stå och sälja. Lite billigare. Dessutom fick man ha större bord:)

    Hoppas handlingen gick bra, tog du alla affärerna sen? Jag brukar också få såna där ryck att jag bara ”måste” till flera olika affärer samtidigt som jag har barnen med mig. Sen när jag kommer hem lovar jag mig själv att aldrig mer åka iväg på en sån shoppingtur med barnen igen:) Men men man måste ju testa, ibland är de ju jättesmidiga att ha med sig:)

    Kramar!

Skriv ett svar