Add Comment Register

Nu jäklar…

måndag 27 augusti 2012 kl 20:17

bugaboo

Min älskade Bugaboo Cameleon Denim=)

ska här säljas=) I eftermiddag har jag städat och fixat med både en bilbarnstol samt två vagnar som vi måste göra oss av med. Dels är det Mollys gamla bilbarnstol som inte längre behövs och sedan är det tjejernas syskonvagn (som vi ersatt med en cykelkärra/dubbelvagn) och vår Bugaboo (snyft). Just Bugaboon känns faktiskt riktigt sorglig att sälja. Jag har älskat den där förbaskade vagnen plus att jag inte alls har velat vända Molly framåt. Tycker om att ha henne vänd mot mig under promenaderna, kontakten blir så mkt bättre då. Dessvärre minskar värdet på vagnen och ska jag behålla den en vinter till behöver jag nog satsa på vinterhjul vilket känns så onödigt. Så nu är det dags…

Kvällen gick fort när jag väl var klar med allt tvättande och fixande. Det blev LCHF köttfärslimpa med gräddsås till mig och barnen. Tjejerna fick såklart lite potatis till och jag fuskade med att koka en sötpotatis till mig själv. Receptet hittade jag på nätet, här, och det var så jäkla gott. Vi åt alla som tokar och det kommer definitivt bli en ny favorit här.

Nu ska jag sätta ut lite annonser.

Pöss!

Skriv ett svar