Add Comment Register

Önskelistan från Molly till tomten

fredag 11 november 2011 kl 11:23

Önskelistan

Igår när jag surfade runt efter Mailegtomtar hittade jag en massa fina ting som jag vet att Molly skulle bli jätteglad över om tomten gav henne i julklapp. Är helt säker på att det är hennes innersta önskan att få dessa fina leksaker/prylar i julklapp och vem är jag att neka henne dessa?? Nej jag vet inte om jag har hjärta att göra det, jo kanske om jag måste lägga några slantar på några vita golv (om Gutten bestämmer sig för att jag förtjänar dem i julklapp – måste få honom att börja läsa bloggen!!). Men visst är de fina, tänk både fina och roliga att leka med, det är ju verkligen så perfekt. Mmmm… det tåls att tänkas på (men inte för länge, flera av sakerna var på rea)

En kommentarKommentera »

  1. Suzette

    http://www.suzetteform.se personliga tavlor&smycken!

    Det är bra att vara i tid med önskelistan, för snart är det julafton. Undra om snön kommit innan dess?

Skriv ett svar