Add Comment Register

Ont men på ett bra sätt

måndag 20 februari 2012 kl 21:23

Just nu känner jag mig som en klubbad säl när jag sitter här i soffan. Har varit och tränat PUMP och träningsvärken kom verkligen direkt. Fasar för hur det kommer kännas imorgon, axlarna är redan helt lealösa. Sen är det kanske inte bara träningens fel att kroppen känns sliten. Fick ju för mig att jag skulle köpa två glasskåp idag på vår lokala loppis och att jag skulle klara att baxa in dem i bilen själv. Kruxet var bara att de egentligen inte fick plats i bilen. Men skam den som ger sig, med en halvöppen dörr fick jag hem dem ändå och ett klarade jag av att ta in själv. Snart ska vi även bära in det andra skåpet. Som vanligt är Gutten måttligt road. Men jag har stora planer för skåpen och de ska bli målade i en snygg grön pastellfärg och sedan stå på övervåningen där de ska bli bokskåp.

Det blev ingen ÖF idag. Var ju sportlov så det var inställt. Tack och lov hörde en annan mamma av sig och berättade så att jag och flickorna slapp gå dit och vända. Istället blev det en lugn och skön fm där jag hann dammsuga och tvätta golven och spela spel med tjejerna. Vid 13.00 kom mamma hit med middag, hamburgare och pommes – skitgott, och sen vid 14 kom min brors svärmor och svärfar hit eftersom de ville fira mamma som ju fyller 60 år idag. Så det blev fika och mkt prat då de är så himla trevliga. Lyckades faktiskt stå emot fikat. Så idag har jag syndat genom att äta hamburgerbröd och pommes men jag drack varken läsk eller åt ngt sött så jag känner mig nöjd trots det.

Nu ska vi ut i garaget och bära.

Ha det så gott!

Pöss!

En kommentarKommentera »

  1. ~marita~

    Det verkar ju gå bra för dig! Hoppas du inte har alltför mycket träningsvärk imorron.
    jag gjorde ett mindre träningspass här hemma, eftersom jag inte är nån vidare gym människa, och det känns också i kroppen.
    ha en bra vecka!

Skriv ett svar