Add Comment Register

Otillräcklig…

måndag 18 mars 2013 kl 20:09

Jag känner mig allt oftare otillräcklig. Både med barnen, med hemmet men framförallt på jobbet. Jag jobbar ju deltid på två jobb där jag är ensam om mina arbetsuppgifter. Det innebär att ansvaret ligger på mig och det känns tungt ibland. Jag hinner inte allt jag skulle önska att jag hann och det är otroligt frustrerande. Man har ju alltid hört att det är en stor risk att det blir på det här sättet när man jobbar deltid och att jag jobbar deltid på 2 jobb bidrar ju till att jag aldrig får känna känslan av att räcka till. Jag känner mig ALLTID otillräcklig. Det är verkligen inte meningen att gnälla. Jag älskar BÅDA mina jobb men ibland är det bara så frustrerande. Jag vill så mkt men tiden saknas jämt. Hoppas att det ska kännas bättre men är rädd att det kanske inte blir så? Eller försvinner den kanske efter ett tag… Vänjer man sig vid tanken och mognar i att man gör så gott man kan och att det får vara nog?!

Åh, jag är livrädd att ni ska tro att jag klagar på mina jobb. Det gör jag verkligen inte. Det är inte dem det är fel på, det är just det faktum att tiden inte är tillräcklig. Iallafall inte just nu, men kanske sen=)

Så, nu har jag fått skriva av mig lite. Det känns faktiskt genast lite bättre.

Ha det så gott!

En kommentarKommentera »

 1. jessica

  kära ida , vilken underbar helg ni verkar haft;)
  du är så duktig på att få ihop med allt i ert liv, men du kanske inte ska ställa så höga krav på dig själv..
  du måste ju tänka på att du fyllt 30 och blivit äldre…:)))
  skämt och sido fortsätt som du är underbara vän men tänk på att slå av lite på alla krav, det har jag kommit på och det funkar det med. Snart kommer ni hit till oss ni fantastiska vänner och det ska bli SÅ roligt
  kram så länge / Jessica

Skriv ett svar