Add Comment Register

På väg att bli sjuk???

fredag 28 oktober 2011 kl 15:49

plånbok1

Efter turen ner till samhället, en stund på fiket, ett kaotiskt ögonblick på bibblan och en avslutning på ICA (fredagsmys) så var promenaden hem en pärs. Jag gick, eller snarare släpade benen efter mig samtidigt som jag gäspade och försökte hålla lite koll på Thea som cyklade. Är så förbaskat trött så det är inte sant. Jag hoppas verkligen att det är de vakna nätterna som kommer ifatt mig så att det inte är så att jag är på gång att bli sjuk. Har lite känningar i halsen men vill vill vill inte bli dålig nu. Ska ut och springa med Ida vid 5 och behöver verkligen piggna till lite tills dess. Håller tummarna för att lite käk ska hjälpa. Om inte annat blir jag nog piggare efter löpturen och idag kör jag och Ida bara 5:an. Hon har ju varit sjuk en vecka och ville börja lugnt och jag propsade absolut inte på att springa en längre sträcka idag.

På bibblan lämnade vi tillbaka en stooor hög böcker och lånade en ngt mindre hög. Har två böcker och en tidning någonstans här hemma som jag absolut inte hittar  – det gör mig galen men som tur är damerna på biblioteket av det gulliga slaget så de lovade att vi nog skulle kunna fixa det om jag inte hittar dem hemma. Fattar verkligen inte vart de har tagit vägen. Misstänker att vi kanske har packat ner dem i någon väska eller kasse till ngn utflykt eftersom det var en bok till mig, en tidning till Gutten och en bok till barnen som är borta. Ska försöka att leta nu i helgen. Får helt enkelt kombinera letandet med lite organisation av mina garderober.

Hoppas att ni som kikar in har en mysig fredag.
Kram

Skriv ett svar