Add Comment Register

Pensionär??

fredag 17 februari 2012 kl 22:58

Ja jag känner mig som en gammal pensionär just nu. Gutten har föreslagit en skräckfilm ikväll men jag vill hellre sova. Börjar jag bli gammal eller?? Vi har precis druckit en kopp te i soffan och jag längtar redan till kudden, de få timmarna det blev inatt var nog långt ifrån tillräckliga. Vet inte hur många ggr jag har kliat mig i ögonen den sista timmen.

Dagen har varit bra men jag har inte fått ett skit gjort. Ibland känns det snarare som att man inte gör annat än plockar fram och bort i köket, att vi äter ngt hela tiden. I em har vi iaf haft kusin Tuva här så barnen har haft riktigt roligt.Vi var en stund vid lekplatsen där barnen åkte kälke och rutschkana. Tyvärr lyckades både Thea och Ellie att göra sig illa när de åkte rutschkanan och när det gäller Thea så kändes det riktigt otäckt då hon t o m slog i ryggen. Men nu ikväll har hon inte klagat ngt utan istället sagt att det känns okej så jag hoppas att det inte blir ngt av det.

Imorgon hoppas jag att vi får mer gjort. Tänkte inleda morgonen med att såga bokstäver och därefter ska jag springa en långtur. Mitt rekord än så länge är ju 1 mil. Imorgon ska jag se hur långt jag klarar av att springa i nuläget. Drömmen vore 1,5 mil men jag vet inte om jag är redo för det ännu. Har heller inte bestämt hur rundan ska se ut men jag har lite tid på mig att fundera i garaget.

Skulle väldigt gärna vilja måla och tapetsera i TV-rummet imorgon också, men det lär säkert inte hinnas.

Ja just det ja, har ju fixat kalasinbjudningar idag också, det är ju alltid ngt.

Sov gott! Puss

Skriv ett svar