Add Comment Register

Pepp och motivation

fredag 4 maj 2012 kl 20:21

leksaksservisMollys nya servis, inhandlad från Lekvira.se á 279:- och frukostset från ToysRUs (fysisk butik) liknande finns att finna här

Ja jäklar vad viktigt det är att känna sig peppad och motiverad när man tränar och försöker gå ner i vikt. Problemet för mig har varit just det ett tag. Jag har egentligen inte haft någon målbild av hur jag vill se ut utan har istället tänkt 55 kg. För det har hela tiden varit min målvikt. Men ibland är en vikt väldans abstrakt och det är bättre att se kroppen framför sig. Idag gjorde jag det. Jag fick se en bild på fejjan av en boxholmare som har varit skitduktig med både kost och träning och där snackar vi kropp. Hon har i mina ögon alltid varit lite stor och klumpig men nu var hon faktiskt precis lagom, inte för smal och inte för stor. Precis så vill jag se ut. Så nu har jag blivit lite peppad och det gick lite lättare att ge sig ut på den löptur jag tänkt (tyvärr var den seg att ta sig runt, blev 1 mil idag). Har för övrigt varit rätt duktig den här veckan, har inte blivit något sött, varken kakor, godis eller dricka. Däremot har det blivit mycket vitt bröd men det har varit tillåtet den här veckan. Nästa vecka ska jag försöka att undvika det med. Man hör ju hela tiden att man ska ladda med kolhydrater inför långlopp men jag tycker att kroppen känns tung istället så det blir nog bara lite kolhydrater på fredagen och lördagen. Så från och med måndag är det minimalt med kolhydrater. Socker och annat sött ska jag försöka att undvika i några veckor nu. Har ju varit sjukt sockerberoende och vill försöka vänja mig av med det lite.

Nu blir det soffmys – vi har TV igen, yeay

Pöss pöss!

Skriv ett svar