Add Comment Register

Planera in i minsta detalj

fredag 20 juli 2012 kl 07:35

TRÄNING

Ja idag kommer vi att ha det första av Ellies 3 kalas. Det blir kalas för våra underbara vänner och deras gullungar. Vi har ju turen att ha vänner som har barn i samma åldrar som våra egna. Perfekt när man vill umgås ju. Kalaset börjar inte förrän 17.30 men det är en del jag vill hinna innan dess. Eftersom vi bjuder på både mat och fika är det en del att förbereda. Mycket är redan gjort men idag ska jag baka bröd, grädda fröknäcke, koka marmelad, göra glass?, skära sallad, koka glassås, blanda till någon god sås till maten, duka och städa av det sista. Inte så farligt mycket eller vad säger ni;) Nä men det ska nog lösa sig. Ska börja dagen här med att ta en PW med Molly. Har bestämt mig för att styra upp Guttens och min träning som ni kan se på schemat ovan. Fick lite tankar igår när jag sprang. Insåg att vi måste ha dagar och sånt uppstyrt för att träningen ska bli av, visst vi kan försöka träna samma dagar precis som vi gjort den senaste tiden men vi ska ha våra egna dagar som är heliga. Typiskt mig att planera sönder=) Egentligen gillar jag inte listor men den här tror jag att vi kan ha nytta av. Jag har planerat in vem som har träningsdag, vem som har natten och vem som tar morgonen. Jag har tänkt så att den som inte tränar har morgonen eftersom densamma då kan ta en PW istället för att träna. Smart va?=) Precis vad jag ska göra idag ju. Schemat gäller bara de kommande 3 semesterveckorna, sen får vi nog justera lite.

Nej nu måste jag gå.

Puss!

Skriv ett svar