Add Comment Register

Rabatt på väggdekaler och väggtexter!

fredag 26 augusti 2011 kl 14:35

Är så sugen på att köpa ännu en väggdekoration cupcakeväggdekortill flickorna. Supergrafik har just nu 25 % rabatt på sitt sortiment (Kiddoz också) för att fira 5 år och de säljer så mkt fina väggdekaler och väggtexter. Det man måste göra för att få ta del av rabatten är att skriva in ordet grattis som rabattkod.  Den väggdekal som ni ser till höger vill jag köpa och om det går som jag tänkt med källaren så hoppas jag att barnen ska få en liten hörna där nere. Då kan ju dessa sitta uppe på väggen där. Tänk vad fint!! Vill gärna köpa en väggtext också men även med rabatten så skenar ju kostnaden iväg. Ska fundera lite över dagen. Erbjudandet gäller iaf idag också vad jag vet.

Kram

En kommentarKommentera »

  1. Sofie

    Åh så fin! Den skulle jag också vilja ha! Men jag måste försöka hålla i pengarna nu och skulle det bli något över efter vår utlandsresa får jag köpa det då:)

    Ska förövrigt göra laxen du tipsade om ikväll! Jag provar ofta recept du lägger ut. Har hört på ryktesvägar att även mamma gör det, så fortsätt att lägga upp recept!:)

    Kramar

    PS: Jag skulle förresen vilja beställa bokstäver av dig. Måste jag maila eller kan jag ta det här? I såna fall vill jag ha 4 bokstäver: H,L,S och P. På tal om att jag skulle hålla i pengarna:)

Skriv ett svar