Add Comment Register

Så gööttttt med träning

onsdag 27 juni 2012 kl 21:14

anslagstavlaFamiljens anslagstavla – en dörr som vi målat med både magnetfärg och skoltavlefärg. Ett tips är pennan som jag skriver med. En vanlig  penna som finns på Granit. Helt underbar att skriva med och texten torkas lätt av med en våt trasa. Den går t o m att skriva med på glas.

Ja hur skönt känns det inte efter ett träningspass?? När man dessutom tränat med sin bästa vän kan det ju inte bli bättre=) Helt underbar avslutning på den här dagen och precis vad jag behövde. Elisabeth kom vid 19 tiden och vi tränade därefter i ungefär en timma. Under den stunden körde vi 9 olika övningar under vardera 1 minut och detta gjorde vi i 3 omgångar. Fokus låg främst på överkroppen vid övningarna även om benen såklart fick lite träning de med. Som avslutning blev det löpning 3 km. Helt kanon och vi ska försöka få till ett pass en förmiddag nästa vecka mä. Så kul att kombinera nytta med nöje. Dels att träna tillsammans men också att kunna prata lite samtidigt – toppen ju. Ja ni märker kanske att jag är helt lyrisk nu. Är bara så lycklig över att ha träffat fina Elisabeth. Vi har känt varandra i 9 år men varit närmre vänner i ca 8 år. Det är ju riktigt lång tid om man tänker på det=) Känslan när jag träffat Elisabeth är lycka och energi – skulle behöva träffa henne minst en liten stund varje dag.

Äsch, nu blir jag lite sentimental. Kommer tillbaka imorgon istället. Då väntar mammaträff på förmiddagen, jobb på eftermiddagen och ett pass cirkelträning på kvällen. Fullproppad dag med andra ord.

Ha en skön kväll.

Puss!

En kommentarKommentera »

  1. Elisabeth

    Åh vännen blir ju alldeles rörd! :) det är så ömsesidigt! Stor kram

Skriv ett svar