Add Comment Register

Så har jag gjort det igen=) (TIPS)

onsdag 27 juni 2012 kl 09:52

Oiiköp

Jag klarar verkligen inte att stå emot reor. Är det en rea så måste jag bara ”kika lite”. För mig innebär sedan ”kika lite” – ”handla mycket” =) Den här gången klickade jag hem barnkläder från Oiidesign. Fanns så otroligt mycket fint och priserna var ju underbara. Skulle så gärna vilja klä mina flickor i kläder från Noa Noa, How to kiss a frog, the Brand och alla andra fina märken varje dag. Tyvärr är jag inte där än men Thea kommer ha en hel del gobitar i sommar och höst. Fokuserade mest på henne när jag handlade och Molly och Ellie fick bara 1 plagg var. Känner att jag måste prioritera Thea just nu, hon börjar skolan i höst och jag vill ha en garderob där Thea lätt kan välja kläder. Hon ska känna sig fin i skolan där självförtroende och utstrålning är så viktigt. För Theas del blev det 2 linnen (från Scotch & Soda), 1 kjol och ett skärp (från Noa Noa) och en väska (från Mini). Hon kommer bli så fin i allt det men jag tror att hon kommer bli gladast för kjolen och väskan.

OM ni inte har kikat in hos Oiidesign – gör det! Det finns en massa gobitar kvar men säkerligen inte så länge till.

Hörs sen!

Puss

Skriv ett svar