Add Comment Register

Så jäkla pinsamt

måndag 3 september 2012 kl 21:40

jag och kameran

Ja töntigt kanske men jag tycker att det är skitpinsamt att alla kan se när man byter profilbild på Fejjan. Jag har haft samma profilbild på FB sedan 2008 (en bild på Thea och Ellie) och kände att det var dags för lite förnyelse idag. Kunde inte bestämma mig för bild och slängde upp 2 olika på FB. Ville göra det diskret men det gick ju verkligen inte. Alla ser dem ju och det känns som att man flashar sig och vill synas. Fick en massa jättegulliga kommentarer men det hjälper inte. Jag blir så jäkla generad. Lustigt nog känns det helt annorlunda att visa bilder här. Här blir det bara för några få människor och då gör jag det för att visa vem som sitter och skriver alla inlägg på bloggen – för att göra den lite mer personlig.

Dagen har varit jättebra. När Thea var i skolan var jag och tjejerna på ÖF. Gick mest dit för Ellies skull, för Mollys del var det helt fel tidpunkt. Hon brukar alltid sova vid den tiden så hon var egentligen alldeles för trött=p Vi höll ut i lite över en timma och gick sedan hem. Resten av dagen har gått i raketfart. Thea har hunnit med att leka hemma hos en kompis, Ellie har badat, Molly har busat och jag har suttit alldeles för mkt vid datorn. Imorgon ska jag fasen ha en datorfri dag (läs dag, inte kväll). Det blir ju knappt ngt gjort när man står vid datorn och läser stup i kvarten. Dessutom har jag bara en månad kvar tillsammans med barnen innan jag börjar jobba så nu måste jag se till att mysa rejält med mina fina barn och njuta av den här tiden.

Nu ska jag vara lite social med min älskling också.

Puss!

Skriv ett svar