Add Comment Register

Så tröööött

måndag 20 februari 2012 kl 08:21

Ja jag fattar inte varför jag är så trött hela tiden. Hela helgen har jag varit skitseg och jag har valt sängen framför en bra film 3 kvällar i rad – inte alls likt mig. Egentligen har inte kroppen känts lika trött som mina ögon, de har fallit ihop hela tiden och vissa stunder har jag fått pressa upp dem och har starkt funderat på tändstickor för att hålla ögonlocken uppe.

Natten har varit sisådär. Thea som fortfarande kissar alldeles för mkt på natten, vi har sökt för det men hennes kropp har inte mognat än, har vaknat 2 ggr och vrålat ”Blöjan är full, Blöjan är full, Blöjan är full” (fanns typ 3 droppar i varje blöja). Det är ett under att hon inte väcker hela huset när hon sätter igång. Sista gången väckte hon båda tjejerna, då blir man lite lagom sur. Lyckades söva om Molly en stund iaf men Ellie var för pigg för att somna. Dock gick hon med på att gosa en stund innan vi gick upp. Nu har vi varit vakna en timma jag och småtjejerna medan Thea ligger och sover däruppe. Ska snart väcka henne för senare väntar Öppna förskolan.

Efter ÖF kommer mamma hit. Hon ska vara här i em eftersom hon har sagt ifrån sig allt firande. Så jag hoppas att vi får en mysig dag tillsammans. Tänkte smita ifrån en stund för träning, PUMP, men då är Gutten hemma så helt ensam blir hon inte.

Jaja, vi hörs senare.

Pöss!

Skriv ett svar