Add Comment Register

Sämst på att sy

onsdag 26 oktober 2011 kl 20:04

lillatussilago

De här vackra prylarna är på väg in till Lillatussilago.se. Blir helt käääär.

Ja nu har kvällen spenderats i en sysal på skolan. Eftersom jag är sämst på att planera och en helt otrolig tidsoptimist så hade jag inte förberett alls vad som skulle få följa med till syjuntan. Istället för att ta med mig några få saker så roffade jag till mig så mkt jag kunde bära, slängde in det i bilen och gasade till träffen. Väl där började projekt jordgubbe. En gubbe som jag sytt på sedan förra hösten och som tyvärr inte blev så snygg som jag tänkt mig. Men skam den som ger sig, jag vill ju slutföra projektet åtminstone. Tyvärr är jag ingen naturbegåvning med nål och tråd (faktiskt helt hopplös) så den förbannade jordgubben tog typ hela kvällen att slutföra. Snygg blev den inte men klar är den ju iaf. Blir så jäkla besviken för jag skulle verkligen vilja vara duktig på att sy, finns ju så mkt fint man kan göra med symaskin och ett vackert tyg. Molly fick förresten vara med ikväll. Hon har ålat runt på golvet men även varit i en massa trevliga famnar. Hade ju sån tur att flera av dem som deltog ikväll var barnkära så lite avlastning blev det och Molly trivdes som fisken i vattnet.

Nu väntar Arga snickaren och slappande i soffan. Ska se om det finns ngt pyssel som passar framför TV:n. Ha en mysig kväll!

Kram

Skriv ett svar