Add Comment Register

Sån himlans fin present!!!

onsdag 30 november 2011 kl 16:25

by cissi

Jag måste bara visa en av presenterna jag fick i lördags. Finaste Cissi hade redigerat en massa kort som vi tagit på mig och Molly, framkallat ett av dem och lagt in resten på ett pinneminne som jag fick som present av henne i lördags kväll. Vilken toppenpresent det var, blev så himla glad.

Cissi är riktigt duktig med kameran och hon fick förtroendet att fotografera ett bröllop nu i somras. De fotona blev så vackra och just förmågan att se världen genom en kameralins och ta kort på det vackra runtomkring oss är hennes grej.

Nu väntar snart afrodans på mig. Är inte sådär jätteladdad men det brukar kännas bättre bara musiken sätts igång.

Ikväll blir det sedan sågen och träskivorna för mig. Har några bokstäver som måste bli klara.

Ha det så gott!

Kram

En kommentarKommentera »

  1. Sofie

    Åhh vilken fin bild Ida! Världens bästa present!

Skriv ett svar