Add Comment Register

Skitnatt

lördag 18 februari 2012 kl 10:21

ljusbricka2

Ja inatt har det varit en riktig skitnatt. Molly har vaknat 4 ggr och den sista gången tyckte hon att det var dags att vakna, klockan var då 5.25. Lyckades söva om henne men tyvärr vaknade hon igen redan klockan 5.45. Tack och lov tog Gutten henne och jag fick sova till 9 – så skönt.

Idag ska flickorna till kusin vitamin och leka. De ska vara där 11 och eftersom Gutten drack lite vin igår så skjutsar jag dem. Detta innebär dessvärre att sågningen blir uppskjuten och likaså löpningen. Sågningen tar jag tag i direkt när jag kommer hem och löpningen får bli efter lunch. Det kommer en tjej och hämtar en skänk som hon ska köpa av mig så jag måste hinna plocka ur den också. Ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar eller att jag åtminstone klarade mig på mindre sömn. Men det är bara att ta en sak i taget och vara nöjd med det man hinner.

NU väntar bäddning och tvättstugan. Kämpar för att komma ifatt i tvättstugan och är iallafall på god väg. Är väl bara sisådär 6 maskiner kvar innan tvättstugan är tömd.

Hoppas att ni får en bra dag!

Kramar

Skriv ett svar