Add Comment Register

Skönaste dagen på länge

fredag 9 september 2011 kl 14:25

Mollys maileg

Ja idag är en skrotdag. Gutten och jag går här hemma och tar det sååå lugnt, flickorna är iväg hos kusin vitamin och leker och vi har inga direkta måsten för dagen  – helt underbart. Jag och Ida sprang 5.6 km på ny rekordtid, långsammaste tiden hittills, då vi båda har träningsvärken från Hell. Mina lår är som två klumpar och de första löparstegen i skogen såg jag nog ut som en komplett idiot. Ida, som även hade träningsvärk i magen, skrattade så att hon fick ont och jag trodde aldrig att jag skulle ta mig runt spåret. Tack och lov fixade vi det men nu känner jag att träningen får vänta tills på söndag. Måste läka lite först.

Nu har vi käkat och snart väntar en dusch, en flaska hårfärg, lite BUS och sedan hoppas jag att jag ska se ut och känna mig som en ny människa :-) Nej jag känner mig faktiskt helt underbart avslappnad, första gången på länge, och jag hoppas att jag hinner virka lite sen för det är så otroligt mysigt.

Hörs senare!

Skriv ett svar