Add Comment Register

Släppte nyheten

lördag 4 februari 2012 kl 07:01

bokstäver retro

Har som synes varit borta från bloggen ett par dagar. Dels har det varit på grund av att det har varit skitmycket den senaste tiden men sedan har jag helt saknat inspiration. Har insett att min blogglust minskar när jag känner mig pressad/stressad och nu har det bland annat berott på att jag inte har hunnit med hemmet såsom jag önskat. Jag avskyr att ha ostädat runt mig, våtdammar nog här hemma ungefär var tredje vecka, och dammsuger samt tvättar golven minst varannan dag, men den här veckan/de här veckorna har jag inte hunnit med. Det har varit så sjukt mkt hela tiden. Tyvärr gör sånt att jag faktiskt blir på tråkigt humör. Som tur var kunde jag stjäla lite tid igår kväll så då passade jag på att damma både över- och undervåning, städa en av två toaletter och dammsuga övervåningen. Kvar fattas att städa en toalett, dammsuga nedervåningen och att torka golven på både våningarna. Trots att det är lite kvar så känner jag mig redan bättre till mods.

När man går hemma såhär hela dagarna så ser man ju allt man vill göra med huset. Måste först tydliggöra att vi just nu har det ”fräscht” på både över- och undervåning. Dock spelar inte det ngn roll eftersom jag ändrat stil under de här 6 åren som vi bott i huset (+ att jag är lite jobbig). Så igår ”släppte jag bomben” här hemma – jag vill måla vitt i sovrummet. Jag såg på Gutten hur trött han blev på mig, han suckade och menade att vi ju har vitt i stort sett överallt på väggarna, var vi tvungna att ha det i sovrummet också?! Eftersom jag försökte sälja in idén så berättade jag entusiastiskt att jag tänkt måla sänggaveln i ngn rolig färg (pastell) och möblera om. Tror dock inte att detta gjorde susen (kanske snarare tvärtom). Så nu får vi se, Gutten brukar aldrig vara omöjlig och eftersom vi redan har färg hemma så skulle ett Ja kunna innebära en snabb makeover. Dock vill jag prova att möblera om först så att jag inte har en bild i huvudet som stämmer illa med verkligheten.

Nu ska jag diska och förbereda lite frukost. För idag väntar simhallen och vi ska ha med mina brorsbarn, Liam och Tuva också.

Pöss!

2 kommentarerKommentera »

  1. Katarina

    Hej Ida! Ja, när det blir stressigt och ”för mycket” så tappar man mycket, både inspiration och humör. Men du har gott sällskap! Alla vi inredningstokiga arbetande/småbarnsförälder känner nog igen sig. Man hinner ju bara vända ryggen till så ser det skräpigt och smutsigt ut igen :-) Lycka till med övertalningen med Gutten din! Kram

  2. Sojkas framtid - Ann-Sofie mamma till Isak

    Exakt, utan inspiration så blir det inte mycket gjort. :)

Skriv ett svar