Add Comment Register

Sovmorgon och god mat

lördag 16 juli 2011 kl 09:54

Oj idag blev det helt oväntat sovmorgon. IMG_1425Det är vi inte vana vid och just idag hade ju jag såklart förväntat mig väckning av tjejerna mkt tidigare eftersom jag och Carolin ska ut och shoppa lite på de lokala loppisarna. Tur att Carolin också fått sovmorgon, nu har vi bestämt att jag ska hämta henne efter 10. Igår fick vi, precis som jag trodde, jättegod mat hos bror. De hade grillat kyckling och den smälte i munnen tillsammans med bulgursalladen och det nybakade brödet som det bjöds på. Jag syndade lite och tog Coca Cola till och eftersom det bjöds på efterrätt blev det lite sådan också. Tycker att det känns helt fel att tacka nej till ngt som ngn bakat för ens skull så den åt jag med gott samvete, dock har jag lite ångest för colan, den var egentligen helt onödig. Men men ska springa idag med Ida så jag hoppas att jag förbränner några kalorier där.

Igår när vi kom hem började jag tillverka en ”prototyp” på inbjudningen till dopet som vi ska ha för Molly. Fick en idé efter att ha pratat med Carolin häromdagen och testade igår hur det skulle bli. Kommer innebära en hel del jobb men det är så kul att göra ngt personligt när man ska ha dop eller liknande. Vi frågade Guttens bror i torsdags om han vill vara gudfar och det ville han. Det märktes att han blev glad över frågan och sånt värmer ju alltid.

Nej nu är det frukosttajm. Visar lite bilder från Ellies kalas i torsdags.

Kram

Skriv ett svar