Add Comment Register

Stanna upp och njuta av livet

tisdag 29 november 2011 kl 20:27

Ja det är fasen inte lätt som småbarnsförälder när allt går i 150 km/h. Ibland slår det mig vilken tur jag ändå haft i livet, med sambo, barn, vänner, jobb och hus men många gånger upptas mina tankar av stress, måsten och vad jag vill skaffa härnäst. Jag är verkligen dålig på att ta tillvara på nuet – nästa nyårslöfte kanske??

Idag har jag jobbat. Funkade bra trots lite sömn men tyvärr delar jag och psykologen rum och just tisdagar är hon också där vilket innebär att en av oss måste hitta en annan plats att sitta på. En av oss var ju jag så idag har jag varit rumslös vilket inte är sådära jättesmidigt när man är logoped och har flera test och en massa annat material att bära omkring på plus en bärbar dator. Tur att det bara är en gång var 5:e vecka som våra vägar korsas. Lite synd också såklart, psykologen är jättetrevlig, men det är bra mkt smidigare att sitta på sitt eget rum.

Nu väntar läggning av barnen, syns snart.

Skriv ett svar