Add Comment Register

Tänkt helt fel!!!!

fredag 15 februari 2013 kl 21:32

Ja herregud så fel jag har tänkt. Jag har ju gjort precis tvärtom hela tiden. Nu undrar ni säkert vad detta handlar om… kläder såklart. Jag har nämligen alltid tänkt som så att kläder köper jag när jag gått NER i vikt. Som en belöning och som en morot. Fel, fel, fel, fel. Idag, när jag var inne i Linköping med mamma, så insåg jag att shopping faktiskt kan trigga motivationen. Jag är mer sugen än på länge att börja träna och tänka rätt igen. Inte bara för att jag såg min tjocka mage i spegeln. Nä, jag bara kände hur kul det var att köpa kläder och att sen kunna köpa vadsomhelst utan att tänka på att de sitter åt runt magen är ett bra mål tycker jag.

Att shoppa med mamma har varit toppen. Jag kände mig så totalt avslappnad. Jag brukar alltid känna mig stressad och tråkig när jag kollar kläder. Brukar sällan hitta ngt och när jag väl gör det så är det ofta sånt som jag redan har hemma. Men idag har det varit helt annorlunda. Idag har jag handlat kläder som sticker ut, som är lite roligare och som ändå känns som jag. Jag har gått bland klädställningarna och kikat riktigt noggrant. Det har verkligen varit en TOPPENDAG och jag hittade en massa fint som fick följa med hem, till och med en vårjacka.

Det enda tråkiga med att handla när man har ett sånt där bra flyt är att man inte har råd med allt som man skulle vilja köpa. Hittade flera plagg och även ett par skor som skulle ha varit kul att få köpa. Dock tillät inte ekonomin fler utsvävningar så det fick bli ”se men inte köpa” på dem.

Ha en underbar kväll!

Kram

Skriv ett svar