Add Comment Register

Tävlingen avslutad och vem vann=)

måndag 25 juli 2011 kl 22:59

Bokstäver11I´m back :-) Det har verkligen varit galna dagar sedan i torsdags. Har hunnit ha två kalas, ett var stort och det andra lite mindre, har fixat fotoväggen, satt upp tallrikshylla, dammat nedervåningen, bakat en hel del (bl. a. nutellacheesecake – mums) . Har dessutom varit på invigning av min fina väninnas butik, Lillatussilago, i fredags kväll. Blev många lappar fattigare men vi som var där hade svårt att slita oss från butiken. Den är som en liten godisaffär och vi blev nog alla farligt godissugna. Kvällen avslutades med pizza på pizzerian där vi tjejer pratade och njöt av Sveriges godaste pizzor.

Igår var sista dagen på min tävling om bokstäverna. Är så glad att det var några som ville delta, tänk om ingen hade velat vara med och tävla :-) Efter noggrant räknande och dragning blev vinnaren till slut utsedd och jag vill gratta Märta som har bloggen Ängs gård, grattis. Har kontaktat dig per mail och hoppas att du läser den.

Ska försöka bättra min uppdatering igen. NU blir det lugnare i vårt liv, härnäst väntar en utflykt med Gutten, han har fixat barnvakt till våra äldsta tjejer. Ska bli så härligt.

Ha det så gott.
Kram Ida

Skriv ett svar