Add Comment Register

Tillbaka till verkligheten

tisdag 19 juni 2012 kl 21:48

Mollyjag

Bild fotad av Cissi Johansson, hon har verkligen fångat vår Molly här

Ja så känns det just  nu. Har bara varit hemma några timmar men har redan tagit hand om ett par konflikter, städat undan alla leksaker samt fixat nattningen. Gutten jobbar ju kväll så här går det inte att smita undan=) Men det har funkat bra. Tjejerna verkar rätt nöjda över att mamma är hemma även om Ellie testade mig och försökte få mig att sova i hennes säng nu ”för hon somnade inte när hon blundade”. Lite övertalning och några minuter senare så sov hon. Även Molly somnade hyfsat smidigt ikväll.

Nu sitter jag framför TV:n och snorar (jävla förkylning). Funderar på om jag orkar börja med ngt pyssel. Vill men vet inte om jag borde. Måste lägga mig skapligt och när jag väl börjar pyssla så har jag svårt att sluta. Kanske blir lite virkning iaf.

Ha en mysig kväll!
Kram

Skriv ett svar