Add Comment Register

Tips och Maileg (igen)

torsdag 10 januari 2013 kl 08:11

 

Ja jag vet. Jag är hopplös när det gäller mitt Maileg. Men jag vet att det är fler än jag som tycker om Maileg och när jag hittar dessa underbara figurer på rea så måste jag ju shoppa lite själv och tipsa er andra. Var nämligen inne hos Elsas hem och kikade på deras rea – här kan ni se hur mkt fint jag hittade. En salig blandning av bland annat Maileg och Greengate men det som slutligen klickades hem var en av de ursöta girafferna, lite tårtpapper och den helt underbara kökshandduken i de superfina färgerna. Resten hade jag gärna köpt men det tillät inte min plånbok=p Så ni som gillar Maileg, in och köööööp.

Puss!

2 kommentarerKommentera »

 1. dyson vacuum

  I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your weblog and test once more right here regularly.
  I’m quite sure I’ll be informed a lot of new stuff
  right right here! Good luck for the following!

 2. are side effects

  I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.

  It’s pretty worth enough for me. In my view, if all
  site owners and bloggers made good content as you
  did, the internet will be much more useful than ever before.

Skriv ett svar