Add Comment Register

Tvångstankar eller bara pedant?

fredag 14 september 2012 kl 13:30

Ja ibland undrar jag vart gränsen går och på vilken sida som jag hannar. Jag har vissa ”måsten” som jag vill få gjorda varje dag. Visst, det funkar även om jag inte gör dem men jag känner mig mer till ro om jag hunnit med dem. En sak är att bädda allas sängar varje morgon. Hatar obäddade sängar och riskerar hellre att komma sent än att skita i bäddningen=p En annan är köket – där avskyr jag när diskhon är smutsig, torkar upp varenda vattendroppe som hamnat på kanterna. Jag fixar även alltid med vattenkokaren så att den står ”rätt” och med disken samt spisen oavsett hur stressad jag egentligen är. Visst ibland måste jag lämna lite disk men då sköljer jag den så att den inte ser så smutsig ut. Gutten blir tokig på mig ibland när han jobbar i köket för jag plockar undan hans saker innan han ens hunnit färdigt med dom. Hatar oreda i köket helt enkelt.
Konstigt nog klarar jag dock av våra ständigt sandiga golv. Har väl varit tvungen att vänja mig under åren med Diva, men det ska erkännas att känslan av rena, nytvättade golv är helt underbar!!! Nä lite sjuk är jag och vissa saker är jag helt enkelt besatt av=p

En kommentarKommentera »

  1. Sofie

    Jag kan inte åka hemifrån om det är oordning. Måste alltid torka av i köket, bädda sängarna, vika filtarna i soffan, lägga alla prydnads kuddar till rätta, plocka undan leksaker som ligger överallt. Mest för jag avskyr att komma hem till stök! Finns inget värre:)

    Med golven är det precis som du skriver. Jag har gett upp. Hur mycket jag än torkar och dammsuger så är de alltid smutsiga ändå:) Då är det ju ännu viktigare att resten av huset ser okej ut:)

Skriv ett svar