Add Comment Register

Upp och ner, ner och upp

onsdag 16 januari 2013 kl 21:26

Ja herregud vad det går upp och ner. Dagen började bra. Jag lyckades hålla min planering och kom i god tid till dagis imorse. Väl där var det inte lika roligt. Det var faktiskt hjärtskärande då Molly blev jätteledsen när jag skulle lämna henne. Usch, ville bara ta henne i min famn och åka hem. Istället fick fröken dra henne ifrån mig och jag gick därifrån med kramp i hjärtat. Ingen bra början på dagen. Ringde såklart och checkade av efter en stund och då hade hon slutat gråta men det kändes ändå inte helt bra. Det kändes rent ut sagt för jävligt att lämna mitt lilla hjärta klockan 6.45 och veta att jag inte skulle komma och hämta henne förrän 16.45. Drömmen vore att köra max 5-6 timmar per dag men det får nog vänta tills vår ekonomi återhämtat sig lite.

Aja, nog om det. Arbetsdagen har sett bra ut. Allt har flutit på och jag har fått mycket gjort. Eftersom hämtning ligger på mig så har jag ingen möjlighet att jobba över längre och det är en omställning. Har haft en tendens att göra det under hösten men nu när jag har mina flickor som väntar vill/kan jag inte vara så flexibel. Idag kom jag t o m lite tidigt till både skolan och dagis vid hämtning vilket var tur eftersom jag bokat in mig på ett steppass vid 17.30. Blev lite stressigt eftersom jag kom innanför dörren hemma vid 17.05 men jag hann (nästan) precis. Passet var riktigt roligt och jag känner lite träningsvärk i både rygg, armar och ben.

Idag låg nattningen på mig och det var fasen ett rent nöje. Molly ville inte släppa taget om mig från det att jag bar upp henne till övervåningen så jag gick med henne i famnen under alla förberedelser. När jag sen gett henne vällingen klamrade hon sig fast som en liten apa och jag hade inte hjärta att lägga ner henne i sängen. Istället satte jag mig i fåtöljen och myste med henne tills hon somnade. Kände att både hon och jag behövde det efter morgonens händelse och efter att ha varit åtskilda hela dagen.

Nä nu är det sluttjatat från min sida.

Kram kram

Skriv ett svar