Add Comment Register

Uppe men knappast vaken

måndag 17 oktober 2011 kl 07:13

åke

Den här fisen träffade vi i helgen – Åke

Näää fasen vad jag är trött. Det oroar mig lite eftersom jag ska jobba idag men samtidigt är det ju inget jag kan rå över då det är Molly som har hållt mig uppe en del i natt. Den lilla damen sover väldigt oroligt, vaknar stup i kvarten och nöjer sig absolut inte med nappen – mammas tuttar ska det vara. Just nu svider det i ögonen och sängen känns så väldigt lockande. Men men, är det jobb så är det.

Ska bli spännande att se hur jag ska få ihop dagen. Har bokat in mkt barn och inte riktigt räknat med att jag nog kommer få åka hem och amma mitt i allt. Så typiskt mig att bara rulla på i gamla hjulspår, inte en tanke på att jag fortfarande är mjölkko.

Shit vad klockan tickar, måste verkligen borsta tänderna och mata Molly nu. Ha en underbar dag!
Kram Ida

Skriv ett svar